KUNNIAKIERROS 2.9.2023 KLO 12.00 – 13.00 KIRKKONUMMEN YLEISURHEILUKENTTÄ

Mikä on kunniakierros?

Kunniakierros järjestetään varainkeruuna lasten- ja nuorten liikunnan hyväksi Suomen urheiluliitto ry:n ja KyIF:n yhteistyönä.

Kunniakierros on hauska koko perheen tapahtuma. Osallistujat voivat juosta tai kävellä juoksuradan ympäri niin monta kertaa kuin haluavat tunnin aikana.

Sponsorit voivat olla yrityksiä, ystäviä, sukulaisia tai äiti ja isä.

Lataa sponsorointilomake tästä

Lisätietoja saat sähköpostitse info@kyif.fi


KERÄYSSÄÄNNÖT

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa.

2. Osallistua voi kuka tahansa kuntoilemalla yhden tunnin aikana niin pitkän matkan kunniakierros-reitillä kuin haluaa. Kerääjän ei ole kuitenkaan välttämätöntä osallistua KK- tapahtumaan.

3. Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimi summa on 15 euroa (virallinen alaraja on 5 euroa).

4. Käteismaksuja ei saa kerätä.

5. Laskutustiedot kerätään keräyslomakkeille tai älypuhelimella käyttäen Kunniakierros-applikaatiota. Seurat tallentavat tiedot laskutusjärjestelmään ja hallinnoivat laskutusta.

6. Kertamaksujen paperi- ja sähköpostilaskut voi toimittaa tukijoille halutussa aikataulussa. Kierrosmaksujen laskut voi toimittaa eteenpäin tapahtuman jälkeen.

7. Kierrosmäärässä lasketaan täydeksi myös aloitettu kierros.

Kategoriat:
KyIF KyIF:ssä tapahtuu