KyIF on saanut Tähtimerkki -tunnustuksen

KyIF on saavuttanut Olympiakomitean ja Suomen käsipalloliiton myöntämän Tähtimerkki-tunnustuksen osoituksena laadukkaasta seuratoiminnasta

Kyrkslätt Idrottsförening eli KyIF on saavuttanut suomalaisten urheiluseurojen laatua tunnustavan lasten ja nuorten Tähtimerkin. Tähtimerkki on osa Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen kehittämää Tähtiseura-laatuohjelmaa, joka tukee suomalaisen seuratoiminnan laadun kehittämistä.

Tähtimerkin omaavat seurat ovat seuratoiminnan edelläkävijöitä. Tähtiseurat edustavat toimintavoiltaan modernia, vastuullista ja ketterää urheiluseuratoimintaa. Tähtiseuroissa toimitaan inhimillisesti ja yhteisöllisyyttä edistäen. Jokaista seuran jäsentä kuullaan ja kannustetaan tasavertaisesti sekä toivotetaan uudet liikkujat tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Tähtimerkin omaavia seuroja löytyy suomalaiselta seurakentältä jo lähes 600 – peräti 45 eri lajista. Tähtimerkki myönnetään seuralle tämän läpikäytyä Tähtiseura-laatuohjelman kehittämisen polun. Polun pääteeksi seura auditoidaan, jonka jälkeen seura saa Tähtimerkki-tunnuksen.

Tähtiseura-laatuohjelma on avoin kaikille urheiluseuroille. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat yhdessä Tähtikuvion, jossa jokainen seura loistaa kirkkaana omalla tasollaan. Yhdessä Tähtiseurat edistävät laadukasta ja vastuullista urheiluseuratoimintaa.

Lisätietoja

tähtiseurat.fi

Kategoriat:
KyIF KyIF:ssä tapahtuu